Wie ben ik?

Mijn naam is Jeroen Wijnker, geboren in Schagen op 11-04-1988, tijdens mijn jeugd beoefende ik de sporten tennis en voetbal op een leuk niveau.

Na het behalen van mijn detailhandel diploma’s ben ik gaan werken in een sport speciaalzaak, hoofd verkoop van deze winkel was voetbal en tennis, hier heb ik veel geleerd over de verschillende bespanningen en tennisrackets. Dit was zeer interessant en heeft me altijd bezig gehouden.

Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen met tennissen, heb dit gedaan tot mijn 18e, hierna gingen mijn tennismaten hogerop en sommige stopte ermee, na z’n 14 jaar niet getennist te hebben ben ik de draad weer gaan oppakken, toen kwam ik op het punt welk racket heb ik nodig en welke bespanning, hier ben ik me in gaan verdiepen en vond dit zo leuk dat ik tevens ben gaan bespannen.

Inmiddels heb ik cursussen gedaan en heb mezelf ontwikkeld tot ERSA gecertificeerd professioneel bespanner om u als klant van de beste kennis te voorzien in de regio Noord Holland (Heerhugowaard, Warmenhuizen, Schagen, Alkmaar, 't Veld, Tuitjenhorn, Waarland, Oudesluis, Anna Paulowna etc.)

Waarom?

De kennis op het gebied van bespanningen en tennisrackets is in de regio erg laag heb ik gemerkt, mijn doel is om mensen hier bewust van te maken waarom dit nu zo belangrijk is.

Sinds het begin ben ik wel tegen een aantal dingen aan gelopen waar je toch wel van schrikt.

“Ik krijg last van een tennis arm, hoe lang zit uw bespanning er al in? Uhmm ja sinds ik mijn racket gekocht heb z’n 16 jaar geleden.”

“Mijn grip geeft af en mijn hand wordt zwart na een potje tennis, moet ik dan een nieuwe grip?”

Maar waarom is het nu zo belangrijk dat een snaar of racket bij uw past?

Elke spelers en racket heeft zijn eigen eigenschappen, dit geldt ook voor de bespanning, De bespanning bepaalt voor meer dan 40% het spelplezier tijdens een potje tennis. Niets is zo belangrijk voor een tennisser om zich juist te laten adviseren op het gebied van snaar en hardheid.

Doel:

Kennis overdragen.

Het bewust maken wat de impact is en heeft van een bespanning en/of racket bij uw speelstijl. Het is niet zomaar een draadje bespannen zoals de meeste denken.